Maandag t/met donderdag 8 juni 2017 - Reisverslag uit Amanzimtoti, Zuid-Afrika van Nanneke Heide - WaarBenJij.nu Maandag t/met donderdag 8 juni 2017 - Reisverslag uit Amanzimtoti, Zuid-Afrika van Nanneke Heide - WaarBenJij.nu

Maandag t/met donderdag 8 juni 2017

Door: Nanneke van der Heide

Blijf op de hoogte en volg Nanneke

12 Juni 2017 | Zuid-Afrika, Amanzimtoti

Haaiii! Nog even een stukje over mijn aankomst in Zuid-Afrika. Op het vliegveld van Durban ben ik door Mette, en door Peter, de leidinggevende of hoe je hem ook omschrijft, opgehaald. Durban is ongeveer 40 minuten rijden van/naar het project. Voor degenen die geen idee hebben wat Palm Tree is, kijk dan even op de website! Ros, is een Afrikaanse vrouw van eind zestig!! (spreekt trouwens alleen Engels), met een gezin van vijftien kinderen. Peter & Yvon wonen hier nu ruim zes jaar en ondersteunen Ros. Peter regelt vooral alles met vrijwilligers en Yvon staat op de Daycare (soort van kinderopvang/kleuterschool). Dit is voor kinderen tussen de twee en de vier jaar uit de Townships. Ros zelf spookt overal rond en geeft de kids Homeschooling. De afgelopen week zijn wij daar elke ochtend mee bezig geweest om de lessen voor te bereiden.

Maandag 5 juni 2017 ~~ dag 2

Science, jiepiejee... Wie verzint het om mij met zo'n vak op te zadelen?! Dit is dus het vooruitzicht... Lesvoorbereiding en ik houd me dus bezig met Scheikunde.

Er zijn een aantal dingen waar ik gauw genoeg weer mee werd geconfronteerd:

A samenvattingen maken is niet mijn sterkste punt. Hoofd-en bijzaken scheiden kan ik net zoals in gesprekken eigenlijk gewoon helemaal niet haha.
B ik heb vroeger op welke opleiding dan ook geen Scheikunde gehad, ik snap er dan ook de ballen niet van...
C mijn Engels is qua basis oké, maar ik heb best wel wat moeite met teksten lezen.

Het komt erop neer dat dit dé perfecte weken voor mij zijn... Dus niet!

Woensdag 7 juni 2017 ~~ stranddagje

Verslag uit: Zuid-Afrika, Amanzimtoti

Een verre reis naar Afrika mét ook vrijwilligerswerk!

20 Oktober 2017

I am still lost in this world.

28 September 2017

Tweede keer hiken

24 September 2017

Naar huisss
Nanneke

Halllooootjesss!! Nann hierrooo! Op dit moment zit ik voor twaalf weken in Zuid-Afrika. 2 september vlieg ik naar Kenia om daar met een groep een rondreis te maken door verschillende landen in Afrika :) echt geweldig, vind ik tenminste nu al haha! Hierbij mijn avontuurlijke verhalen. Zodra ik weer Wifi heb, lanceer ik een nieuwe update! Leafs en een dikke túúút fan Nanneke

Actief sinds 12 Juni 2017